06 - 34 299 559 vdhnhnalkmaar@gmail.com

De jaarvergadering werd deze keer bij de penningmeester thuis gehouden. We zijn weer heel blij dat dit deze keer ook mogelijk was.

Op 2 leden na was ook weer iedereen aanwezig, dat is weer een goed teken dat er veel betrokkenheid bij de club heerst. Dit blijkt ook wel uit de belangstelling voor elkaar tijdens de examens die gehouden zijn in en buiten onze club. Altijd zijn er mensen die helpen of supporten.

Er werden weer diverse dingen besproken, van nieuw contract tot nieuwe kantine en het reilen en zeilen binnen de club. Ook de kas is weer gecontroleerd en okè bevonden door de kascommissie. Er is ook een nieuwe secretaris gekozen door de leden. De rondvraag leverde geen nieuwe dingen op voor komend jaar.

Vertrek pakwerker

Na de vergadering was er even tijd om stil te staan bij het vertrek van onze vaste pakwerker. Alexander is al 12 jaar actief als pakwerker en ook al een aantal jaren als secretaris ,onze steun en toeverlaat op gebied van de administratie en bij de examens met de keurmeesters. Alle leden hebben een bijdrage geleverd aan een afscheidscadeau in de vorm van een fotoboek waarin hij schittert in actie voor onze club.

Alexander wij willen jou heel hartelijk bedanken voor al je inzet binnen de club en jou veel succes wensen met het nieuwe avontuur dat jij met je gezin aan gaat in Spanje.

Na het sluiten van de vergadering gingen we nog even heerlijk trainen met elkaar.