06 - 34 299 559 vdhnhnalkmaar@gmail.com

Na een kleine 3 maanden niet kunnen trainen op, last van de regering, mochten wij vorige week de poorten weer openen.

Aangezien we even moesten kijken hoe de trainingen in te vullen op 1,5 meter wilden wij nog niet meteen beginnen met losse cursussen. Afgelopen 2 weken hebben wij met onze vaste leden een aantal trainingsdagen gehouden om dit helder te krijgen. We mogen best trots op onze kleine vereniging zijn dat wij dit mooi voor elkaar hebben gekregen.

Ik kan u nu dan ook laten weten dat u weer van harte welkom bent met uw pup, jonge hond, of oudere hond waarmee u lekker bezig wilt zijn.
Bij ons kan men op elke gewenste dag instromen, wij hebben geen vaste clubjes binnen de club.

Zoals u op de website kan zien geven wij cursussen voor puppy’s, hier leren zij om op een vrolijke manier met aandacht voor de geleider mee te lopen en naar u te luisteren, als er meerdere puppy’s zijn dan kan er ook door de puppy’s gespeeld worden.

Ook kan u bij ons terecht als het niet helemaal lukt met een wat oudere hond. Hij trekt aan de lijn of wil niet komen na het spelen…. het maakt niet uit waar u tegen aan loopt, wij doen ons best om u te helpen!

U bent van harte welkom om vrij blijvend een proefles bij ons te volgen. Wel wil ik u meegeven dat wij de 1,5 meter en sociale hygiëne richtlijnen van de regering opvolgen. Houd afstand, en als u verkouden bent, blijft u thuis!

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten !